Skip to main content

De vriendin van Feyenoorder Marcus Pedersen zou volgens Yvonne Coldeweijer vreemdgaan met Ajacied Kenneth Taylor. Volgens meerdere van haar spionnen is hockeyster Noor Omrani recentelijk met Kenneth Taylor geweest, terwijl ze een relatie heeft met Marcus Pedersen. Ze beweert dat de hele selectie van Ajax hier al van op de hoogte is.

Vriendin van Feyenoorder

Noor Omrani is volgens Yvonne een hockeymeisje die de Noorweegse Pedersen aan de haak sloeg. Op Instagram heeft ze zo’n 45 en een half duizend volgers. Op haar account zijn foto’s van haar en Pedersen te zien die de relatie bevestigen.

Haat-comments

Het nieuws dat Yvonne deelde verspreidt zich snel. Onder de foto’s van Marcus en Noor op haar Instagram zijn al meerdere haat-comments geplaatst.

Onthulling

Yvonne zegt dat Marcus een hele lieve gozer zou zijn, maar de vriendin van de Feyenoorder Noor Omrani vooral graag beroemd wil worden. Het nieuwtje zou ondertussen ook al beland zijn in Rotterdam, maar de Feyenoordspeler zelf weet nog van niets, aldus de juice koningin.

Gerucht ontkend

Kenneth mailde Yvonne ondertussen om te vertellen dat de roddel niet klopt en dat hij nooit seks heeft gehad met Noor. Ook stuurt hij een screenshot van een gesprek tussen hen via Instagram dm. Volgers geloven echter niets van de ontkenningen en zeggen dat het gesprek gemanipuleerd is.

UPDATE: Yvonne heeft inmiddels reacties ontvangen en het gerucht wordt ontkend door beide kanten, maar ze heeft blijkbaar ook nieuwe details:

vriendin feyenoorder

Bron: Instagram