Skip to main content

Een vrijgezelle dame vindt het grappig om op de stoep te schrijven dat ze single is, omdat iedereen “bezet” schrijft. De grap is natuurlijk dat er op Koningsdag altijd vrijmarkt is. Iedereen en hun oma kunnen al hun troep verkopen op deze feestdag. Omdat Nederlanders heel slim en vooruitdenkend zijn, schrijven ze ruim van te voren “bezet” op een stukje stoep. Zo verzekeren ze zichzelf van een goed plekje om met een kleedje te gaan zitten.

Vrijgezelle dame

De Amsterdamse Julia zag haar kans schoon om op een andere manier te “scoren”. Ze zet niet haar oude meuk in de etalage, maar haar eigen relatiestatus. Ze schrijft met koeienletters “SINGLE” op een stuk stoep, naast het woord “BEZET”. Het zorgt voor een komisch gezicht.

Koningsdag 2023

De Koning en zijn majestueuze entourage bezoeken vandaag Rotterdam, dat volgens bepaalde cijfer de armste stad van Nederland is. Ontzettend veel mensen moeten er rondkomen van een budget dat nauwelijks boven de armoedegrens reikt. Talloze Rotterdammers bijten op een houtje en houden hun hoofd amper boven water. Toch kost het twee uur durende bezoek van zijne majesteit ruim 4 miljoen (!) euro. Uit protest tegen de monarchie dragen veel mensen vandaag zwart.

Bekijk de beelden hieronder:

Via Tiktok

Leave a Reply