Skip to main content

Op het moment is er een nieuwe trend op Instagram. Vooral veel bekende Nederlanders doen mee. Je kan namelijk een vragenlijstje invullen met daarin zoveel mogelijke info over jezelf. Je kan bijvoorbeeld invullen wat je favoriete muziekgenre is, maar ook wat je huidige status is. De vrouw van Badr Hari, Daphne, heeft niet getrouwd ingevuld maar iets anders, en dat zorgt voor verwarring bij volgers en juice kanalen.

Vrouw Badr Hari is altijd druk

Daphne heeft net zoals vele bekende Nederlanders een post geplaatst met het vragenlijstje. In haar lijstje staat dat ze 1.80 is en een schoenmaat van 40 heeft. Ze drinkt graag prikwater met een citroentje. Het meest opvallende aan haar lijstje is dat ze plaatst dat ze altijd druk is. Dit antwoord vult ze in bij haar status.

Het is niet bekend wat ze hier mee bedoeld, aangezien ze nog samen is met Badr. Er zijn eerder geruchten geweest dat Badr een affaire zou hebben met een andere vrouw. Zou er meer aan de hand zijn tussen de twee?

Affaire Badr Hari met andere vrouw

Onlangs kwamen er meerdere verhalen over een vermeende affaire van Badr Hari naar buiten. Badr zou volgens de geruchten naast zijn huwelijk met zijn vrouw Daphne een relatie hebben met Eefje Plet. Ze zou een bekende zijn van de familie Badr en is volgens bronnen bevriend met het nichtje van Badr.

Volgens Juice channel is Daphne achter deze affaire gekomen. Zij zou Eefje hebben ontvolgd op Instagram. De vrouw van Badr zou het accepteren. Ze zou namelijk niet willen dat haar kinderen opgroeien met gescheiden ouders. Badr en zijn vrouw delen online nauwelijks meer berichten met elkaar. Ook worden ze niet meer offline gezien. Ze zouden enkel nog samen zijn voor de kinderen.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, Juice channel