Skip to main content

Het is pas 3 januari en iemand in Rotterdam-Zuid heeft het nu al voor elkaar gekregen om betrapt te worden op vreemdgaan. De dame in kwestie schreeuwt keihard vanuit haar raam naar haar vriend die bij de deur staat. De video gaat helemaal viraal.

Dame betrapt vriend op vreemdgaan en schreeuwt

De buurt zat klaar om te filmen, omdat er allerlei beelden zijn van het incident in Rotterdam-Zuid. Het is lastig om te verstaan wat de dame precies schreeuwt. De video is inmiddels al 130.000 keer bekeken op TikTok en mensen denken te weten wat ze schreeuwt: “Ja! Wat doe je om 5 uur voor me deur. Ga je ontkennen (3x) Ga na huis toe. Denk je ik ben een gast ofzo. Mijn raam staat open: Oké 3X Mij wakker maken? Met je vieze kleren.”

Je moet me niet schreeuwen

Er wordt massaal onder de TikTok video gereageerd: “Heeft iemand de ondertiteling voor me? en popcorn” “Waar blijft die pan bami”. Iemand anders maakt de connectie met de hit van Broederliefde: “Je moet me niet schreeuwen..” en iemand anders schrijft: “Vroeger kon je in dat cafeetje aan de overkant nog rustig een biertje drinken, maar dat is ook voorbij😂”. “De hele buurt kijkt mee. Iedereen die ook gewoon mee kijkt via het raam 😭” “Je zou maar zo het jaar beginnen 😅😂” en iemand anders schrijft: “Goed begin van het nieuwe jaar 🤣”.

Bekijk hier de beelden

Bron: TikTok Dailybuzz