Skip to main content

Het was een grote schrik tijdens de uitzending van Op1 op dinsdag, toen een vrouw viel live tijdens de talkshow op TV. Zij is nu beter en heeft gereageerd voor de camera over het incident.

Vrouw die viel bij Op1

Het gaat om parkinson patiënt Corlien Doodkorte, en zij vertelt wat er gebeurde: “”Ik had zó’n bloedneus. We hebben vijf kwartier zitten klieren om dat bloed te stelpen. De vloer is daar zwart geschilderd en ik viel met mijn gezicht op die rails waar je camera’s overheen kan laten rijden.”

Reageert

Corlien zegt dat ze bloedverdunners slikt en zich verstapte zich. De reactie van de Op1 presentatoren zorgde voor verbazing. ze zeiden: “Het gaat niet goed. En ik weet even niet hoe wij dat nu gaan oplossen. Ze wordt op dit moment overeind geholpen, maar ze is aan het bloeden en het gaat echt niet goed.”

De EO is echter tevreden over de manier van handelen: “Er valt iemand tijdens een stoelwisseling en in een split second moeten mensen daar op inspelen. Je kan je niet voorbereiden en weet niet van tevoren hoe je gaat reageren. Iedereen heeft zo goed mogelijk geprobeerd te handelen en dat is in mijn ogen goed gegaan.”

Hieronder het moment en de reactie van VI:

Via AD, YT

Leave a Reply