Vrouw heeft na Halloween nog steeds Horrorhoofd! Krijgt het niet meer af

Horrorhoofd

Een Britse vrouw leeft in een nachtmerrie. Ze denkt wel twee keer na voordat ze mee doet aan Halloween. Ze heeft namelijk een Halloween neptattoo laten zetten, alleen krijgt ze de niet meer er van af.

Horrorhoofd

De 46-jarige Elizabeth Rose doet haar verhaal op social media. Het leek haar een goed idee om een Halloween tattoo met littekens en enge tanden op haar gezicht te plakken. Alleen ging dit niet zoals gepland. De vrouw kwam namelijk niet meer van het horrorhoofd af.

Op haar TikTok account is te zien hoe Elizabeth wanhopig probeert om het er vanaf te schrobben, maar ook dit lijkt geen succes te zijn. “Ik heb morgen vergaderingen!”, roept ze scheldend in de video. Zo kan ze er natuurlijk niet bij zitten. Dat wordt een bijzondere meeting.

Gaat viraal

De video is viraal gegaan op social media. Het is inmiddels meer dan een miljoen keer bekeken. Wat volgers zich wel afvragen, hoe heeft dit kunnen gebeuren.

Anderen kunnen het niet laten om erover te grappen. “Je zal morgen wel leuk zijn op je werk”, schrijft een volger. “Het spijt me, maar ik begin hier keihard te lachen”, voegt iemand eraan toe met lachpoppetjes. De vrouw krijg gelukkig nog wel advies om ander spul te gebruiken. Het is niet duidelijk of het probleem inmiddels heeft verholpen.

Bekijk de beelden hier:

@alliwanttodoismile #tattoo #sticker #makeup #halloween #fail #help #foryou #fypシ ♬ original sound – Elizabeth Rose

Bron: De Telegraaf