Skip to main content

In een video die viraal gaat, vertelt een dame dat ze een oude bekende is tegengekomen. Ze vertelt dat ze een huwelijk heeft kapotgemaakt met wat ze hoorde tijdens het gesprek.

Dame maakt huwelijk kapot

De dame in kwestie vertelt in een video dat ze een oude bekende is tegengekomen en uiteindelijk gekletst heeft. Het is iemand waarmee ze jaren geleden mee naar school ging. Ze vertelt dat ze over van alles hebben gepraat en dat ze zich een beetje schaamt en niet weet hoe ze zich moet voelen, omdat ze een huwelijk heeft kapot gemaakt.

Ze vertelt in de video dat een oude vriendin van haar is terugverhuisd en blijkt dat die een zusje heeft, waar deze jongen het mee heeft gedaan. Alleen die oude vriendin zou met die jongen gaan trouwen. Ze vertelt in haar video: “Het huwelijk is voorbij!”.

Veel reacties op video van vrouw die huwelijk kapot maakt

Er is veel positiviteit in de reacties voor de dame in kwestie: “JIJ hebt het niet verpest, HIJ heeft het verpest. Je hebt absoluut het juiste gedaan, ze zal dat zien x” “Je hebt zojuist haar leven gered!! Het universum was bedoeld voor jullie om elkaar te ontmoeten” “Als ik dat meisje was, zou ik het wel willen weten. Je hebt haar gered!” en iemand anders schrijft: “neeeeee 😂 je hebt haar gered.” Je hebt h juiste gedaan, je kon onmogelijk weten dat het haar bruiloft was. het is niet jouw schuld xx”

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, TikTok, VKmag