Skip to main content

René van der Gijp zat vast aan tafel bij Vandaag Inside, naast Johan Derksen. Het programma is onlangs opgeschort, na het bekennen van verkrachting door Johan Derksen op nationale televisie. De vrouw van René van der Gijp nam vandaag via haar Instagram story het woord en reageerde op de situatie.

René van der Gijp

Oud-voetballer en ondertussen bekende tafelheer bij Vandaag Inside, René van der Gijp verloor naar aanleiding van het schandaal zijn baan. Zijn collega tafelheer vertelde over een ongewilde seksuele handeling, waarbij hij een kaars “in een bewusteloze vrouw stak”. Nadat dit op televisie te zien was, zette de zender het programma per direct stop. René van der Gijp reageerde ervan overtuigd te zijn dat het verhaal niet waar was. “In het ’onderbroekenlol in kantines-circuit’ heb ik dit al dertig keer voorbij horen komen in allerlei weergaves. Elke keer dacht ik: het is gewoon niet waar. De keeper van Veendam zegt dat het niet waar is. Dus het OM gaat op zoek naar iemand die er niet is”, aldus Van der Gijp.

Vrouw

De vrouw van René koos voor een iets directere aanpak. Hieronder kun je lezen dat ze voornamelijk lieve berichten ontvingen omtrent het stoppen van Vandaag Inside. De ‘drie mensen die blij waren dat het programma stopte’, noemt ze “azijnpissers“, die ze aanraadt de afstandsbediening die bij elke televisie zit te gebruiken. Ze eindigt haar verhaal met een oproep om gebruik te maken van de vakantiehuisjes die ze verhuren, omdat zij nu de kostwinnaar is (op grappige toon).

Doorstart

Er wordt overigens ondertussen alweer gesproken over het doorstarten van Vandaag Inside. In een nieuwe doorstart zou er in ieder geval plaats zijn voor Johan en natuurlijk ook voor René van der Gijp.

Zie hieronder de beelden en het statement:

René van der Gijp
René van der Gijp
René van der Gijp

Bron: Telegraaf, Youtube

Leave a Reply