Skip to main content

Kanye West en zijn vrouw hebben de laatste weken veel aandacht voor zichzelf weten te generen met hun “dit jaar geen broek aan” aankondiging. Dit heeft vooral te maken met hoe zijn vrouw is gekleed. Ze heeft nauwelijks kleren en het internet ontplofte door haar look. Nu zijn ze samen gespot terwijl ze winkelen in een Balenciaga winkel.

Vrouw Kanye heeft pikante setje tijdens shoppen

De nieuwe vrouw van Kanye is inmiddels een internet fenomoneen. Op de foto’s die Kanye deelt heeft ze nauwelijks wat aan. Dit keer zijn ze samen aan het shoppen en staan er allemaal fans bij de winkel om foto’s te maken. Ze heeft alleen een beha aan en verder niks. Er is ook veel kritiek op Kanye en zijn vrouw Bianca Censori.

Iemand schrijft op Instagram onder een bericht van Ye: “ik mis de oude kanye, geen excuus meer kanye, terug met de deuntjes kanye, stop met de naakten kanye, laat de stromen kanye vallen, niet al haar kleren kanye.” “Ik kan niet wachten om haar verhaal te horen als ze eindelijk tot bezinning komt 😂” en iemand anders schrijft: “Het is alsof hij haar betoverd heeft. Zo jammer”

Kanye West vrouw Bianca

Onlangs deelde Kanye foto’s die de wereld overgingen. Op de foto’s is zijn vrouw namelijk te zien in outfits waardoor bijna alles te zien is. Het is niet bekend of Ye de outfits heeft gemaakt of dat Bianca ze zelf uit haar kast heeft gehaald. Ye staat er om bekend dat in een korte periode veel berichten plaatst en ze vervolgens weer allemaal verwijderd. Het is dus niet bekend hoelang de foto’s nog online zullen staan op zijn officiële Instagram-account.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram,