Skip to main content

Deze vrouw heeft de tijd van haar leven gehad tijdens het concert van Chris Brown. Ze werd namelijk getrakteerd op een lapdance van de zanger. Haar vriend ontving de beelden en was er niet van gediend.

Lapdance

Tijdens het concert van de zanger, weet hij vrouwen gek te maken met zijn lapdances met het nummer Take you down . Mocht je een relatie hebben dan zou ik wel twee keer nadenken we deze vrouw is gedumpt nadat haar vriend de beelden kreeg te zien.

Gedumpt

De vrouw kon haar geluk niet meer op toen ze op het podium werd geroepen. Haar vriend deelde de beelden op TikTok waarop volgers hem het advies gaven om haar te dumpen. “Maak het uit met haar. Ze wist beter”, laat een volger weten.

Even later geeft de beste man een update. “Om iedereen te updaten omtrent het concert van Chris Brown. Ik ben niet langer met mijn vriendin. Ze heeft gezegd dat ze niets verkeerd heeft gedaan”, aldus de jongeman.

Bekijk de beelden hier:

@laremeenterprise #Chrisbrown #lapdance #10k #views #concert #fyp #foryourpage #artisternb #rnb #hiphop #bet #mood #usa ♬ son original – Larème Média et Promo
@momma2kings #stitch with @catchupnews & thats on having a secure man ✨ #fyp #chrisbrown #chrisbrownlapdance #insecure #marriedlife ♬ Under The Influence – Chris Brown

Bron: Dailymail

Leave a Reply