Skip to main content

Een vrouwelijke Japanse influencer heeft haar volgers de schrik van hun leven bezorgd. De knappe dame bleek namelijk helemaal geen knappe dame te zijn, maar een 50-jarige kerel! Bekijk de bizarre beelden onderaan dit artikel.

De jonge influencer met de account naam azusagakuyuki, schrijft op Twitter over haar enorme liefde voor motoren. Met zo’n 18.000 volgers heeft de Japanse een flinke fanbase opgebouwd, die vooral erg enthousiast wordt van haar knappe verschijning.

Oudere man in zijspiegel

Maar wat blijkt…. De jonge influencer heeft haar fans erin geluisd. Verschillende volgers merkten wat raars op aan een aantal van haar foto’s. Toen de Japanse een foto van haar motor plaatste, zagen meerdere fans een oudere man met een smartphone in zijn hand in het zijspiegeltje.

50-jarige vent

Vervolgens barstte de geruchten los: was het account van de ‘knappe dame’ fake? Een Japanse tv-show ging op onderzoek uit en na wat research werd de influencer opgespoord. En geloof het of niet: de Japanse vrouw bleek een 50-jarige vent te zijn.

Nepprofiel

In de show deelde de man zijn geheimen en liet hij zien hoe hij foto’s bewerkte met FaceApp. Hij vertelde veel volgers te willen en dacht dat dat niet zou lukken met foto’s van zichzelf. Vandaar dat meneer een nepprofiel besloot aan te maken en alle likes bevielen hem zó goed, dat hij er vrolijk mee doorging.

Bekijk de bizarre beelden hieronder:

Lees ook:

Bron: YouTube, ladbible

Leave a Reply