Skip to main content

Het vinden van een goede serie kan soms een moeilijk proces zijn. Soms zit je langer op verschillende streamingdiensten te scrollen dan dat een aflevering daadwerkelijk duurt. Wanneer je op zoek bent naar een vermakelijke, aangrijpende en vooral moeilijk af te zetten serie, is de Nederlandse serie ‘Bluf’ vast en zeker iets voor jou. Het leuke aan deze serie is dat het erg herkenbaar is. De kans is namelijk groot dat er een personage in de film speelt waar je jezelf of een kennis in kan herkennen. In deze blog vertellen we je meer over de serie ‘Bluf’ die sinds kort is opgenomen in het aanbod van Videoland.

Diverse en culturele serie

De serie gaat over vier jeugdvrienden uit Amsterdam die elk een zeer diverse en multiculturele achtergrond hebben. De personages worden gespeeld door Achmed Akkabi, Jan Kooijman, Javier Guzman en Geza Weisz, een ontzettend leuke groep jongens met een hartverwarmende dynamiek. De vier vrienden zijn altijd al hecht geweest en hebben samen veel meegemaakt. Ze komen van ver en hebben niet veel, maar daar komt al snel verandering in wanneer het personage van Achmed Akkabi, Philip Bender, een gigantische prijs wint in een pot poker in Italië.

Oefening baart kunst

Philip speelt al jaren poker. Niet vanwege het geld, maar omdat hij enorm van het spel houdt. Het begon allemaal met een simpel pakje kaarten en groeide uit tot een passie voor het leven. Een passie met de nodige steun van zijn beste vrienden. Je voelt de hechte band tussen de groep vrienden; ze steunen elkaar door dik en dun, en delen een liefde voor elkaar. Dus ook de liefde voor poker, een mooi spel waarvoor je gelukkig niet helemaal naar Italië hoeft te reizen. Dit kan namelijk gewoon in Nederland én online bij LeoVegas. Geen lange reistijd en gewoon lekker thuis voor de buis.

De spanning van een goed potje poker bij ‘Bluf’

De eerste aflevering draait volledig om het pokertoernooi van Philip. Dit vond plaats in de Italiaanse stad San Remo. De spanning loopt hoog op, evenals het torenhoge geldbedrag. Met name dat laatste zet het leven van de vier vrienden totaal op zijn kop. Dit leidt tot heel wat nieuwe avonturen en ook enkele impulsieve keuzes. Je zit elke aflevering weer op het puntje van je stoel, met je handen in het haar. Hoe gaan de heren zich nu weer in (en vooral ook uit) de problemen werken? Ga er maar eens goed voor zitten en geniet van dit geweldige verhaal.

‘Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+’

Zie hier de trailer van Bluf!