Skip to main content

Waylon lijkt veel geld te zijn misgelopen omdat hij is vreemdgaan. Een bekend juicekanaal deelt dat hij een rechtszaak heeft verloren. Hij wilde tienduizenden euro’s voor een samenwerking maar dat kreeg hij niet.

Waylon verliest veel geld door onderbroekendeal

Yvonne Coldeweijer deelt op haar Instagram dat Waylon veel geld is verloren omdat naar buiten kwam dat hij een affaire had. Ze schrijft: “Waylon heeft een rechtszaak verloren. Hij wilde € 60.000 euro voor een samenwerking die niet doorging, omdat hij is vreemdgegaan 😂”.

Het blad Quote kwam allereerst met het nieuws en schrijft: “Muzikant Waylon dacht fijn te kunnen cashen met een onderbroekenlijn. Maar sinds bekend werd dat demonen en erectieproblemen hem in het bed van een vreemde vrouw dreven, is die er nooit gekomen. Dus moet hij nu ook niet om royalties zeuren, oordeelt de rechtbank.”

Waylon wilde een onder- en nachtgoedlijn

In juli 2022 zou Willem Bijkerk, beter bekend als Waylon zijn handtekening hebben gezet onder een contract dat had moeten leiden tot een onder- en nachtgoedlijn met de naam Ultraman. Er was afgesproken dat hij € 50.000 zou ontvangen als voorschot. Een aantal maanden later stopt de samenwerking met partner Ultraviolet Fashion omdat naar buiten komt dat Waylon is vreemdgegaan. Hij doet zijn verhaal op televisie en dat zorgt voor veel ophef, vooral door zijn uitspraken. Hij laat het er niet bij zetten en stapt naar de rechter en eist € 60.000. De Ultraman-lijn van Waylon zal er niet komen en er zal daardoor ook geen geld verdiend worden. Hij zal daardoor ook geen geld kunnen ontvangen en heeft de zaak daarmee verloren

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, Life of Yvonne, Quote, Beeld: BSR Agency