Waylon stuurt top favoriet Sezina weg en heel Nederland is boos! Waylon reageert!

Waylon heeft iedereen boos gemaakt met een opmerkelijk besluit bij The Voice: het wegsturen van Senja en Sezina. Nu heeft de coach zelf gereageerd en legt uit.

Heel Nederland boos

De twee zangeressen golden als favorieten, vooral Sezina. Waylon meent dat ze voorlopig beter af zijn als ze niet doorgaan.

Kijkers waren zo boos dat het landelijk nieuws werd, sommigen meenden dat Waylon het format hiermee kapot maakt. Ook Anouk, die zelf altijd super kritisch is en daarvoor kritiek krijgt, was verbaasd en teleurgesteld.

Waylon reageert

Waylon gaat liever buiten het programma met Sezina aan de slag. Hij legt uit: “Ik gun haar een toekomst gevuld met goud en platina en aan de reacties te zien hoeft ze zich daar geen zorgen over te maken. Toch? Wat ik haar vooral gun is dat ze een meisje van 16 kan zijn en zich even los kan wrikken van alles wat er van haar verwacht wordt, want aan die verwachting kan ze naar mijn mening nog niet voldoen.”

Over Senja zegt hij : “1 van de meest bijzondere mensen in mijn periode van @thevoiceofholland . Senja zit achter het stuur en weet waar ze moet zijn. Dat heb ik goed gezien en gelukkig heb ik een aantal keer per week contact met haar en zijn we bezig om een plaat te maken… Ze schrijft geweldige liedjes!!

Sezina reageert

Sezina zei: ,,Ik ben in de war Ik begrijp niet wat er net is gebeurd. Ik dacht dat het heel goed ging, dus ik ben heel verrast dat ik niet door mag. Ik had me echt verheugd op de liveshows.’’

Hieronder de volledige uitleg van Waylon en de verbaasde reacties:

Bron: RTL, Instagram, Twitter