Skip to main content

Wendy en Peter zijn al een tijdje bij elkaar en wonen samen. Er gaat nu een video viraal waarin Wendy en Peter samen in een bubbelbad zitten. Ze vertelt in de video dat ze heeft geplast en Peter lijkt verbaasd door de uitspraak van zijn vriendin.

‘Wendy plast in bubbelbad Peter Gillis’

In de video vertelt ze aan Peter: “Vind je het warm? Ik heb er net in geplast schat.” Hij lijkt verbaasd, maar begint toch te lachen om de uitspraak van zijn vriendin. Ze lijkt zich thuis te voelen, anders zou ze dit niet tegen haar partner zeggen. Het gaat hier zeer waarschijnlijk om een grap van Wendy, maar dat is nog niet helemaal duidelijk. Ze hebben in ieder geval kunnen lachen. Een volger reageert als volgt: “Elegant and classy as always …”

Gigantische metamorfose vriendin Peter Gillis

Onlangs plaatste ze een video waarin ze al haar tatoeages camoufleert met make-up. Ze heeft veel tatoeages en haar volgers zijn benieuwd hoe ze eruit ziet zonder al die tattoos. Er wordt massaal op de metamorfose gereageerd. Ze schrijft de volgende tekst bij de video: “Think twice ..spijt komt altijd te laat”. Laat ze hiermee weten dat ze toch spijt heeft van haar tatoeages?

Er wordt massaal gereageerd op haar video: “Ben ik de enige die je tattoo wel mooi vind als je het erop laat, iedere tattoo heeft een betekenis voor jou. Ik vind je zo kaal zonder tattoos vind echt met veel mooier staan die tattoos horen gewoon bij jou😍❤️”

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram