Skip to main content

Wendy van Hout, de vriendin van Peter Gillis heeft een video geplaatst waarin ze al haar tatoeages camoufleert met make-up. Ze heeft veel tatoeages en haar volgers zijn benieuwd hoe ze eruit ziet zonder al die tattoos. Er wordt massaal op de metamorfose gereageerd.

Gigantische metamorfose vriendin Peter Gillis

In een video op Instagram transformeert Wendy en ze schrijft bij de video: “Think twice ..spijt komt altijd te laat”. Laat ze hiermee weten dat ze toch spijt heeft van haar tatoeages?

Er wordt massaal gereageerd op haar video: “Ben ik de enige die je tattoo wel mooi vind als je het erop laat, iedere tattoo heeft een betekenis voor jou. Ik vind je zo kaal zonder tattoos vind echt met veel mooier staan die tattoos horen gewoon bij jou😍❤️” “Veel mooier zonder! 😍” en iemand anders schrijft: “Ik vind je echt een mooie vrouw, maar inderdaad de Tattoo in je hals is zo overheersend. En heb zelf ook een tattoo, dus ik ben niet anti…maar vind zonder in je hals veel mooier😍”. Een andere volger van Wendy heeft een andere boodschap: “Mooiheid zit van binnen ❤️ blijf jezelf.” en iemand anders wil de tatoeages permanent weg hebben: “Mooier zonder Wendy… ik ben ook aan ’t laseren, heb ook spijt…”.

Wendy van Hout

Een paar weken geleden maakten de volgers van Wendy zich nog zorgen om haar. Een juicekanaal schreef als volgt: “Wendy de vriendin van Peter Gillis plaatste namelijk een opvallende quote op haar Instagram afgelopen weekend”. Op de quote is te lezen: “Niemand is permanent, iedereen komt voor een bepaalde tijd. Geniet van het moment in je leven en ga daarna weer verder”. Het was niet bekend over wie dit ging. Wendy maakte echter later bekend dat het om een tragische gebeurtenis ging “Ik heb een vriendin verloren en heb daarnaast een afscheidsbrief gekregen. Dat hakt er zeker in als je kan twijfelen over de echtheid van die brief. Het doet behoorlijk pijn. En het heeft verder niets met mij en Peter te maken.”

Bekijk de metamorfose hieronder

Bron: Instagram