Skip to main content

Wendy van Hout de huidige vriendin van Peter Gillis wordt gechanteerd met een pikant 18+ filmpje. Ze heeft in de rechtzaal gestaan tegenover haar voormalige vriend vanwege het lekken van het filmpje. Hij zou haar ook hebben gestalkt en hebben gechanteerd.

Wendy deelt details van pikant 18+filmpje

Wendy vertelt dat ze door haar ex gechanteerd wordt met een, volgens haar, onder zijn dwang opgenomen video. Het filmpje is volgens Wendy aan de ‘onschuldige’ kant, maar haar ex dreigt heftiger materiaal uit te lekken.

“Het waren heel persoonlijke filmpjes,” vertelt Wendy van Hout in de rechtszaal. “Het was, als ik het zo mag zeggen, best wel harde p**no. Dat ik maar even moest laten zien hoe ik dat gebruikte.” Volgens Wendy wordt het filmpje “als dwangmiddel gebruikt in de strijd over ons kindje.” 

Daarnaast voelt ze zich niet meer veilig. “Er zijn doodsbedreigingen aan het adres van Peter en mij geuit, beangstigend,” zegt ze. “Mijn ex wil mij privé te schande maken. Dat moet echt stoppen. De bewijzen daarvoor zitten op zijn telefoon. Daar ben ik van overtuigd. Hij was de enige die de filmpjes had.”

Niet bekend om welke ex het van Wendy gaat

Volgens roddelaccount RealityFBI stond Wendy een tijd geleden in de rechtszaal tegenover haar ex. Om welke ex het gaat, is niet bekend. De nieuwe vriendin van Peter Gillis heeft meerdere kinderen bij verschillende ex-partners. Opvallend genoeg vertelde ze onlangs dat ze een goede band heeft met beide mannen. De kans dat één van deze mannen een filmpje van Wendy van Hout heeft gelekt is dus klein. Het juice kanaal schrijft dat de uitspraak van de rechtszaak op 27 november komt.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, RealitfyFBI