Skip to main content

Oranje legende Wesley Sneijder heeft zojuist op Instagram bevestigd dat Yolanthe en hij uit elkaar zijn. Hij deelt zíjn kant van het verhaal na alle geruchten en roddels in Turkse en Nederlandse media de afgelopen tijd.

‘Ik ga niet meer aardig zijn over alle bullshit die mensen over mij en Yolanthe vertellen’, laat hij weten. ‘Ja, we zijn al een tijdje niet meer samen. Nee, we zijn nog niet gescheiden. Ik heb veel fouten gemaakt in ons huwelijk. Maar dat gaat niemand wat aan. Dat Yolanthe nog steeds zo goed voor me is, daar heb ik veel respect voor. Ze zorgt elke dag voor onze zoon EN MIJ, ook al zijn we niet samen’.

Geld eis geruchten

Yolanthe zou volgens geruchten 19 miljoen euro van Sneijder willen hebben, maar zou ‘slechts’ 15 miljoen euro hebben gekregen. Sneijder reageert hierop en haalt uit: ‘Jullie worden steeds gekker! Mensen zonder hersenen zullen altijd geloven wat ze lezen. Yolanthe heeft om helemaal niks gevraagd en ik zou dat andersom ook niet doen. We hebben elkaars geld niet nodig. Al deze verhalen zijn leugens.’

‘Ik wéét dat we niet hoeven te reageren. Ik respecteer de moeder van mijn kind en vind het knap dat ze zo kalm blijft en alles pikt. Maar zo ben ík niet. Ik laat mensen niet met mij sollen!’

Lees het Statement hieronder, met het hele verhaal in de video:

I’m not gonna be nice anymore to all the bullshit people that are talking shit about Me and Yolanthe.
Let me be very clear. First of all, yes we are not together anymore for a while now. No we are still not divorced yet. I made a lot of mistakes in our marriage. But that’s nobody’s business. That Yolanthe is still so good to me I respect so much. She takes care of our son every day AND ME even though we are not together.
Second of all she doesn’t need anything from my part because she has her own.
The Turkish press wrote she wanted 19 million and I gave her 15?! Haha you guys are getting crazier every time. If people would only know how the reality is. People without brains will always believe what they read. Just so you all know : Yolanthe didn’t ask me for anything and I will not ask her for anything. We don’t need each other’s money. This stories are all lies.
I find it disgusting what the press is writing about me all bullshit and lies all the time and now this bullshit about her. I know we don’t need to respond to anything and I respect the mother of my child so much for staying so calm and taking all this shit.
But I’m not like that. I don’t let people mess with my life all the time!!!

Leave a Reply