Will Smith deelt eerste beelden Fresh Prince of Bel-Air reünie!

fresh prince of bell air

Gisteren was het precies 30 jaar geleden dat de allereerste aflevering van The Fresh Prince of Bel-Air op tv kwam. En dat vierde Will Smith door op Instagram twee héle speciale foto’s te delen: de allereerste beelden van een reünie met de originele Fresh Prince cast! Herken jij ze nog terug?

‘Vandaag is precies 30 JAAR geleden dat de éérste aflevering van The Fresh Prince of Bel-air verscheen!’, schrijft Will Smith op Instagram. The Fresh Prince himself deelde twee hele bijzondere foto’s om dit te vieren.

Will Smith en zijn familie

De eerste foto is een kiekje van Will Smith en de originele cast. Te zien is zijn ‘familie’ – Daphne Reid (Vivian), Karyn Parsons (Hilary), Joseph Marcell (Geoffrey), Alfonso Ribeiro (Carlton), Tatyana M. Ali (Ashley) en Jazzy Jeff (Jazz) – in 2020. ‘RIP James’ schrijft Will erbij, als verwijzing naar James Avery (Philip), die zeven jaar geleden overleed.

In gesprek met ‘Aunt Viv’

Op de tweede foto zien we dat Will Smith in gesprek is met ‘Aunt Viv’ (Janet Hubert). Zij stopte na drie seizoenen door problemen op de set, maar de foto zou erop kunnen wijzen dat ze terugkomt voor de reünie.

Reünie snel op HBOmax

Verder schrijft Will in de captions dat ‘de echte Familie Banks-reünie snel naar HBOmax komt‘. Eerder liet de Fresh Prince al weten dat de speciale aflevering rond Thanksgiving (26 november) zal verschijnen. Nog een paar weekjes wachten dus!

Will Smith hield eerder een ‘Fresh Prince-reünie’ op Snapchat. Bekijk de beelden in onderstaande video:

Bron: nu.nl, YouTube

Lees ook: