Skip to main content

Alex Soze was lekker met twee dames naar “huis” gegaan na een feestje. Zoals iedereen die hem kent weet, hecht hij veel waarde aan zijn horloges, die hij “klokken” noemt. Een van de dames waar hij het gezellig mee had, ging ervandoor met zijn klok en dat betekent natuurlijk oorlog…

De Groningse treitervlogger vertelt in een van zijn laatste vlogs hoe hij beroofd werd. In een meeega-lange rant vertelt hij aan zijn dochter wat er precies allemaal is gebeurd. Hij ging dus met twee dames naar huis en een van die dames deed zijn horloge om. “Mooi horloge”, zei de meid. Vervolgens ging ze een sigaretje roken, maar ze kwam niet meer terug. “Vanaf dat moment zei ik ‘Ik ga niet meer slapen voordat ik die klok terug heb‘”, aldus een pissige Alex Soze.

Alex Soze klok gestolen

De woeste vlogger trommelde z’n foute enge vriendjes op en ging samen met de dame en zijn krachtpatsers op zoek naar de horloge-dief. Toen ze bij haar huis aankwamen bleek het leeg. Wel was er een kat aanwezig, maar volgens de vriendin van de dief was die kat niet van haar. Gelukkig maar, want blijkbaar hangt Alex katten op. Dat is in elk geval wat hij zelf zegt.

Hij noemt de rest van de zoektocht letterlijk een soort cowboyfilm en beschrijft het ook zo. Het verhaal eindigt uiteindelijk met het bedreigen van meerdere vage, foute types en die na een hoop bombarie eindelijk Alex Soze z’n klok teruggeven. Eind goed al goed.

Bekijk de beelden hieronder:

Bron: YouTube

Leave a Reply