Skip to main content

Een woeste BN’er zit er nogal mee dat Yvonne een grapje over hem maakte. Hij deelde net een storypost op Instagram waarin hij letterlijk zegt op haar “te plassen”. De story bestaat uit gifje van Caitlyn Jenner die afkeurend kijkt met de woorden “I peed” eroverheen. Boven de gif staat de tekst: “Drie keer raden op wie? #lifeof”.

Woeste BN’er

Het lijkt misschien een beetje kinderachtig, maar daar is onze nationale juicequeen natuurlijk ook niet onbekend mee. Het begon allemaal toen ze woeste bn’er Marc van der Linden een sneer gaf. Nadat ze vertelde zo’n fan te zijn van een programma waarin verslaafden worden geholpen, opperde iemand een versie met BN’ers. Dit leek Yv een goed idee en zij wist wel al wie ze zou opgeven, Marc dus.

In een story stelt ze voor dat als er een dergelijk programma komt, Marc hiervoor de perfecte kandidaat zou zijn. Dit gaat hem niet in de koude kleren zitten en hij haalt terug uit. Op de vraag “wie zou jij opgeven”, zegt hij “Yvonne”. Het moddergooien is begonnen.

Woeste BN’er haalt uit

Niet veel later post Marc nog even een undercovershot door te zeggen dat hij Yvonne eigenlijk niet meer waard vindt dan zijn “pis”. Een hard boodschap, maar onze zwangere blondine lijkt er totaal niet van wakker te liggen…

Bekijk hier de video

Bron: Instagram