Skip to main content

In de aflevering van Temptation Island VIPS van afgelopen donderdag zagen we hoe Yasmin wraak nam op haar losbandige vriend Thomas, door uitgebreid met verleider Stuwey te zoenen tijdens een potje Truth or Dare. Op de bank bij ‘Tante Soof’  reageert Yasmin voor het eerst op de wraakkus.

“De dag daarvoor hadden we dat kampvuur, en in het busje terug naar de villa zei ik al: ‘Ik ga met iemand zoenen, ik ga hem terugpakken!’ Ik wist alleen nog niet hoe”, vertelt Yasmin tegen Youtuber Sophie. “Het was voor mij echt pure wraak. Ik laat niet zo met me sollen, en me voor schut zetten. ‘Nu krijg je hem echt drie keer zo hard terug!’”

“Ik heb nog even getwijfeld, maar dacht daarna: ‘F*ck it’. Ik had het gevoel dat ik dat ‘Thomas, deze vuurpijl is voor jou’ ook super stoer in de camera zei, maar het was eigenlijk allesbehalve stoer. Ik dacht dat ik wel iets meer pit in me had. Maar goed, ik deed er Thomas heel veel pijn mee. Dat wil je niet, maar op dat moment toch ook weer wel, want hij had het echt verdiend.”

Bekijk het hele interview met Yasmin hier:

Leave a Reply