Yasmine exposed haar mishandelaar! Dader reageert! (Beelden)

Gisteren maakte Temptation-Yasmine bekend dat ze in haar eigen appartement door elkaar is geslagen door een (toen nog) onbekende man. Hij werd boos toen de Moroccan Princess een einde aan het feestje wilde maken. Yasmine deelde de heftige foto’s van haar gezicht op Instagram, maar koos ervoor de dader niet te exposen. Tot nu…

RECTIFICATIE 13-08-2020: eerder schreven wij dat de rapper ‘Barbenoir’, onderdeel uitmaakt van de groep Soul’Art en bij TopNotch hoort. Dit klopt niet meer. De rapper is volgens TopNotch 2 jaar geleden onder contract geweest bij TopNotch België en is dus al lang geen artiest meer van TopNotch.

‘You know what? I’ma expose your ass, Manu‘, schrijft Yasmine op Instagram. Ze heeft een screenshot van het Instagram-account van de dader gedeeld. Die heeft meteen zijn account verwijderd, maar het is duidelijk dat het om rapper ‘Barbenoir’, echte naam Emanuel Basoka, gaat.

Mensen zijn woest

Mensen zijn woest op de 25-jarige rapper. Als iemand hem confronteert, reageert hij: ‘Kijk, ik was dronken. Ze maakte me wakker en begon gelijk te schreeuwen en aan me te zitten. Dat moet je gewoon niet doen, bij niemand niet..‘ Volgens ons een waardeloos excuus en zo denken veel mensen er ook over. Op Instagram zijn verschillende accounts aangemaakt om wraak te nemen op Basoka.

Bekijk foto’s van de dader hieronder:

View this post on Instagram

Volledige naam geleaked + nog wat extra informatie

A post shared by ART-TREPRENEUR (@barbenoirx_official) on

View this post on Instagram

Een foto van hoe dhr. Basoka eruit ziet

A post shared by ART-TREPRENEUR (@barbenoirx_official) on

View this post on Instagram

Je gezicht wordt een beetje bekend🥱

A post shared by ART-TREPRENEUR (@barbenoirx_official) on

Bron: Instagram, Lovereality

Lees ook: