Skip to main content

Yolanthe heeft op haar social media geplaatst dat haar zoontje ging surfen in L.A. Op de beelden die ze heeft gedeeld is te zien dat er ook een onbekende man bij is. Volgens een bekend juicekanaal zou dit gaan om een ex van Sylvia Geersen, namelijk Robin. Hij zou berucht zijn volgens Yvonne Coldeweijer.

Yolanthe date met ex van Sylvia Geersen?

Yolanthe heeft meerdere beelden gedeeld waarop haar zoontje Xess Xava surfles krijgt van een mysterieuze man. Ze is niet samen met de man op beeld te zien aangezien Yolanthe alles filmt. De beelden zorgen voor een hoop vragen: wie is deze nieuwe man? Yvonne Coldeweijer laat weten dat de mysterieuze man bekend zou zijn: “Yolanthe op pad met Robin, de gewelddadige ex van Sylvia Geersen?”

Robin

Het zou dus gaan om Robin. Hij is model en in het verleden dus samen geweest met Sylvia. In 2018 waren Sylvia en Robin een aantal maanden samen. Ze had toendertijd gevoel dat ze de ware had gevonden: “Het is echt serieus” zei ze toen over haar relatie met Robin. Ze leek dol op hem en werd gelukkig van hem, maar dat heeft niet lang geduurd. Het zou een toxic relatie zijn geweest: “Robin leek op het eerste gezicht een lieve jongen voor Sylvia, maar niets is minder waar. Hij bracht ook ellende met zich mee. De relatie was een hel voor Sylvia. Naast dat hij respectloos was, zou hij ook agressief zijn geweest. De relatie was van korte duur en duurde maar een paar maanden,” zo meldt Reality.

Onlangs liet Yolanthe in een interview met Beau Monde weten dat alleen zijn haar veel heeft geleerd: “Ik ben lief voor mezelf, ben blij met wie ik ben en ik ben niet op zoek naar mijn geluk in een ander.” Ze benadrukte dat haar eerste keuze niet naar een bekend persoon zou gaan als ze weer zou gaan daten.

Yolanthe’s ‘nieuwe liefde’

Yolanthe deelde een tijdje terug nog een foto met haar moeder die jarig was. Ze was echter niet alleen met haar moeder te zien, maar ook met een man naast haar. Velen dachten dat dit haar nieuwe vriend is, maar niets is minder waar. Het is haar broer. Volgers, fans leken dit niet door te hebben want ze plaatst later een story om het op te helderen. Haar broer Xavier zal ook wel geschrokken zijn van alle commotie. Ze schreef: “Veel berichten en vragen over deze man hier! NEE, hij is NIET mijn nieuwe liefde, jongens. Dit is mijn broer, Xavier.”

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, DenD, Reality