Skip to main content

Vele van Yolanthe Cabau’s volgers en fans dachten haar samen met een nieuwe liefde te zien op een foto. Ze is te zien terwijl ze het gezellig heeft met een voor velen mysterieuze man. Niets blijkt echter minder waar, het is niet haar nieuwe vriend. Yolanthe legt uit wie het wel is in een nieuwe story.

Yolanthe’s ‘nieuwe liefde’

Yolanthe deelt zondag een foto met haar moeder die jarig is. Ze schrijft erbij: “Mama, ik hou zoveel van jou. Bedankt voor alles wat je altijd voor ons allemaal betekent. Je bent de allerliefste.”

Verder schrijft ze: “Je hebt me toen ik 7 jaar oud was beloofd dat je 111 gaat worden”. Haar moeder is 71 worden: “Vandaag tik je de 71 aan. Dus we hebben nog even! Yayyy! Bless you, lieve mama. Happy birthday!”.

Ze is niet alleen met haar moeder te zien, maar ook met een man naast haar. Velen dachten dat dit haar nieuwe vriend is, maar niets is minder waar. Het is haar broer. Volgers, fans van Yolanthe lijken dit niet door te hebben want Yolanthe plaatst later een story om het op te helderen. Haar broer Xavier zal ook wel geschrokken zijn van alle commotie. Yolanthe schrijft: “Veel berichten en vragen over deze man hier! NEE, hij is NIET mijn nieuwe liefde, jongens. Dit is mijn broer, Xavier.”

Yolanthe ‘sneert’ naar Wesley Sneijder

Onlangs ging het juice bericht rond dat Wesley Sneijder een nieuwe vlam zou hebben. Hij werd gespot in Casablanca terwijl hij het gezellig had met een dame. Volgens de juice kanalen zou zijn ex Yolanthe een subliminale sneer hebben voor hem in een nieuwe post.

Yolanthe vierde namelijk de verjaardag van Xess, het zoontje van haar en Wesley, in Los Angeles. Zij schreef o.a. dat ze er altijd zal zijn voor hem en er de hele dag 100% voor hem aanwezig was. Op diezelfde dag ging de post van Wesley viraal die in de weerspiegeling van de glazen van Romy’s zonnebril werd herkend.

Sneertje richting Wesley die 100% met z’n aandacht bij een ander meisje zat in Casablanca?” zo vraagt het juice kanaal zich dan ook af.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, Shownieuws