Skip to main content

Yolanthe Cabau heeft een nieuwe video gedeeld met haar 1,3 miljoen volgers. In de video is te zien dat ze samen met haar zus naar de sportschool gaat. Totdat ze de camerapositie veranderd en Yolanthe zich van de onderkant filmt. Dit zorgt voor paar pikante beelden.

Yolanthe Cabau en zus trainen samen

Yolanthe deelt op Instagram een paar video’s in haar story’s waarin ze samen met haar zus naar de sportschool gaat voor een goede workout. Tijdens het filmen van een oefening tilt ze haar onderlichaam omhoog, waardoor het ineens een pikante video is van Yolanthe. In de video is ook te zien dat ze meerdere apparaten en oefeningen doen om zo goed mogelijk in shape te komen. De zussen hebben strakke outfits aan van Yolanthe’s eigen kledinglijn. Het is in ieder geval een goede motivatie voor haar volgers om zelf ook naar de sportschool te gaan en te werken aan je conditie.

Yolanthe’s ‘nieuwe liefde’

Onlangs deelde Yolanthe nog een foto met haar moeder die jarig was. Ze was niet alleen met haar moeder te zien, maar ook met een man naast haar. Velen dachten dat dit haar nieuwe vriend is, maar niets is minder waar. Het is haar broer. Volgers, fans van Yolanthe lijken dit niet door te hebben want Yolanthe plaatst later een story om het op te helderen. Haar broer Xavier zal ook wel geschrokken zijn van alle commotie. Yolanthe schrijft: “Veel berichten en vragen over deze man hier! NEE, hij is NIET mijn nieuwe liefde, jongens. Dit is mijn broer, Xavier.”

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram Yolanthe, Beeld: CabauLifestyle