Skip to main content

Yolanthe is gewaarschuwd voor haar nieuwe date, een bron claimt namelijk dat hij een cheater zou zijn. Lentini zou betrapt zijn in een parkeergarage, aldus de persoon.

Yolanthe’s nieuwe date betrapt

Dit verhaal is gedeeld door Yvonne Coldeweijer die meldt “Omg! Heeft Yo weer een relatie met een cheater?” De bron van Yvonne begint haar verhaal: “Vrijdagavond nog druk aan het tongen in de parkeergarage van Rotterdam WTC net na 22u toen alles dichtging, dus ZO serieus neemt hij het niet.”

Lentini vreemdgegaan?

“Lentini had schijnbaar een meid opgepikt die had gegeten bij Cafe in the City. In de garage kwam hij Lentini en de meid tegen. De spion zag haar de auto ingaan, waarna de twee elkaar zoenden.”

“De spion herkent Lentini van het uitgaansleven en zegt dat hij in zijn vorige relatie ook niet zo trouw was en al die tijd nog steeds te vinden was op Tinder. Stel dat Yolanthe je wifey is en je gaat nog vreemd. Dan heb je het hoog in je bolletje, hoor.”

Vrijpartij gefilmd

Lentini zou nog meer geks gedaan hebben, volgens een andere bron. Hem wordt verweten een soort-van-relatie met een van de bronnen van Yvonne te hebben gehad. Hij zou tijdens de seks plotseling met zijn telefoon zijn gaan filmen en het naar zijn vrienden gestuurd hebben op snap.

Hieronder het hele verhaal en beelden van het nieuwe koppel:

Bron: Instagram, Mediacouant

Leave a Reply