Skip to main content

Beautyvlogger Mascha Feoktistova beter bekend als Beautygloss is een grote naam op YouTube. Ze was 1 van de eerste grote Nederlandse Youtubers op beautygebied. Inmiddels heeft ze meer dan 600k abonnees en heeft ze zoals het zelf zegt een ‘juicy’ video geplaatst. Ze vertelt samen met haar vriend over haar spannende avonturen maar veel volgers begrijpen niet waarom ze dit deelt.

Mascha ‘Beautygloss’ is open over haar s**sleven

In de video die op het moment nummer 13 trending is op YouTube zijn Mascha en haar man bijzonder openhartig. Mascha vertelt onder andere dat haar hoogtepunt van afgelopen jaar een g**gb**g was: “Ja, toch wel echt met vier vrouwen“. Er wordt kritisch onder de video gereageerd: “Ik krijg écht de rillingen hier van. Vraag me af of het allemaal echt zo is! Zo ja; snap écht niet dat jullie dit delen😂” “Ik ken veel stelletjes die swingen en vroeg of laat gaat het altijd fout”.

Een volger van Mascha waarschuwt dat het problemen kan opleveren voor haar huwelijk: “Dit is dus het begin van het einde van je huwelijk. Als man hoor je je vrouw te beschermen en te respecteren. Niet aan te kijken als ze genomen wordt door een andere man. Dit is echt onzin. Als je geen gezonde jaloezie voor je partner hebt dan is er gewoon geen liefde in het spel”. Normaliter plaatst Mascha video’s over make-up maar nu laat ze zich van een hele andere kant zien met haar man.

Mascha’s hoogtepunt

Het wordt nog pikanter in de video: “Eerst hadden we het met twee vrouwen gedaan”. Het is de grootste klapper van het jaar: “Ik weet niet of we dit ooit nog gaan toppen. Zal ik het verklappen? We hebben het gedaan met vier meiden erbij. Dus vijf vrouwen en jij,” doelt ze op haar man.

Juicechannel haalt uit naar Beautygloss

Juicechannel haalt uit naar Mascha en haar man: “Ze begrijpt echt niet dat hun dochter hier later last van kan hebben. Echt alles voor het geld“. Een volger van Mascha laat weten dat haar video niks met juice te maken heeft: “Juicy is roddelen, dus ik snap je “dit is zo juicy” niet” en een andere volger vindt dat dit soort dingen niet genormaliseerd mogen worden: “Dit soort onderwerpen hoeven we niet te weten. En helemaal niet te normaliseren.🤢”.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, YouTube