Skip to main content

Yvonne Coldeweijer heeft een opvallend bericht geplaatst naar aanleiding van de documentaire van Jorik, alias Lil Kleine. Vaak heeft de juicekoningin kritiek, maar dit keer leeft ze een beetje met hem mee.

Yvonne zat mee te janken

Ze heeft de documentaire gekeken en schrijft op Instagram: “Ik heb tot vijf keer toe mee zitten huilen.” Ze heeft verbaasd naar de docu gekeken: “Ik was bang dat de docu weinig zelfreflectie zou bevatten, maar dat is gelukkig niet het geval”, schrijft ze op haar juicekanaal. Ze ziet ook oprechte spijt bij Jorik: “Op een integere manier is in beeld gebracht hoe Jorik beseft dat hij dit heeft aangericht en ik zie op bepaalde momenten oprechte spijt.”

Docu classy

Ze vertelt dat ze dit nog niet bij andere artiesten heeft gezien: “Niks in de documentaire voelt voor mij in scène gezet” schrijft ze. Ze vindt de docu classy: “Hij heeft op zijn manier zijn kant van het verhaal verteld, zonder met modder te gooien. Terwijl hij daar vast wel behoefte aan heeft gehad. Classy.”

Hartverscheurend

De juicekoningin vraagt zich af waarom ze emotioneel wordt van de docu. Ze schrijft: “Komt het omdat ik net een zoon op de wereld heb gezet, dat ik daarom tot vijf keer toe mee zit te huilen met Lil’ Kleine? De docu bevestigt mijn gevoel dat Jaimie hun zoon een jaar lang bij Jorik heeft weggehouden puur uit eigen frustratie. Hartverscheurend”.

Het fragment waarin Lil Kleine expres ging douchen in de badkamer naast de kinderkamer zodat hij zich kon vasthouden aan de herinnerring dat hij daar vaak met Lio samen douchte, doet haar veel: “Als dat je als kijker niet raakt, dan moet je wel van steen zijn.”

1,5 jaar lang gevolgd

Onlangs kwam de driedelige documentairereeks uit over Lil Kleine. Hij 1,5 jaar lang gevolgd voor de docu. De eerste aflevering begint met de vrijlating na twee weken cel nadat de rapper in februari 2022 werd opgepakt vanwege beelden waarop hij zijn ex Jaimie Vaes uit de auto trekt en het lijkt alsof hij haar hoofd tussen de deur klemt.

Bekijk hier wat beelden

Beeld: Instagram, Life of Yvonne