Skip to main content

Er is een onderzoek gestart naar NPO-directeur Remco van Leen vanwege grensoverschrijdend gedrag. Nu zijn er nieuwe details naar buiten gekomen betreft zijn vermeende gedrag door Yvonne.

Yvonne Coldeweijer over NPO-directeur

Yvonne bracht als eerste het grote nieuws naar buiten dat de NPO-directeur Remco zich zou hebben misdragen: “Tientallen vrouwen hebben aangegeven te zijn betast, aangerand en seksueel te zijn geïntimideerd door Remco. Toch heeft het bestuur hem willens en wetens aangesteld. Hoe is dit mogelijk?”.

Nu brengt Yvonne iets nieuws naar buiten, namelijk het verhaal dat “hij bizar veel affaires zou hebben gehad met productiemeiden die hogerop wilden komen”. Terwijl hij een relatie zou hebben met Anniko van Santen, presentatrice van Opsporing Verzocht. “Act surprised” schrijft Yvonne.

De NPO-directeur reageerde eerder dat de beschuldigingen “Klinklare onzin” zijn maar komt nu met een statement: “Ik zit echt wel in de put nu en mijn hoofd is in de war”.

Remco van Leen grensoverschrijdend gedrag

Naar aanleiding van alle verhalen rondom Remco van Leen heeft de NPO besloten een extern onderzoek uit te laten uitvoeren. Van Leen heeft zijn werkzaamheden neergelegd. Een woordvoerder van de NPO gaf aan dat er afgelopen weekend berichten verschenen op sociale media en websites over grensoverschrijdend gedrag door Van Leen. Er zijn volgens de woordvoerder “recentelijk signalen binnenkomen”.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram Yvonne, Roddelpraat, Beeld: BSR Agency