Skip to main content

Een half jaar geleden besloot Tim Hofman de schandalen rond The Voice of Holland bloot te stellen met zijn programma BOOS. Ondertussen blijkt dat hij nu ook het middelpunt van een schandaal kan worden. Yvonne Coldeweijer opent daarom de jacht op Tim Hofman.

Tim Hofman

Na de onthullingen bij The Voice is Tim Hofman het gezicht van de #MeToo-beweging geworden. De schandalen rond The Voice gingen onder andere over Ali B, Marco Borsato en Jeroen Rietbergen die werden ‘exposed’ van seksueel ontoelaatbaar gedrag. Als Tim’s geweten nu werkelijk zo schoon is, is de vraag. Daar komt juicekoningin Yvonne Coldeweijer wel achter.

Yvonne opent jacht

Tim Hofman heb ik met een bloedgang van de lijst gehaald van ‘eerlijke BN érs’!”, schrijft Yvonne. “Heb wat gehoord over zijn vorige relatie waar ik de rillingen van kreeg… Dit vergt wel nader onderzoek 🕵🏼‍♀️.”

Ook Jim Bakkum, die door zijn vrouw de ‘saaiste ster van het noordelijk halfrond’ wordt genoemd, is van de lijst gehaald.

Yvonne: “Iets gekkigs gehoord over Jim, maar weet niet of ik dat moet geloven (al sta ik tegenwoordig nergens meer van te kijken 🤣). Eerlijk gezegd durf ik er mijn hand niet voor in het vuur te steken, dus uit voorzorg maar van de lijst gehaald. 😅)”

Bekijk hieronder de post van Yvonne:

yvonne tim hofman

Bron: Instagram, Mediacourant

Leave a Reply