Skip to main content

Anna Nooshin en Thijs Boermans worden binnenkort ouders. De familie van Thijs zou niet blij zijn met Anna. Ze zouden Anna zelfs niet kunnen uitstaan, aldus bronnen van Yvonne die menen dicht bij de familie te zitten.

Familie Thijs zou Anna Nooshin niet kunnen uitstaan

Volgens Yvonne spionnen zou de familie van Thijs helemaal niet blij zijn met Anna Nooshin: “Zijn familie vindt het dan ook helemaal niets dat Anna meteen zwanger werd.” Ze zouden niet enthousiast zijn over het nieuws dat ze samen een kindje krijgen: “Volgens spionnen heel dichtbij, vinden zij het, maar niks dat hij nu een relatie heeft met Anna en dat zij een kindje verwachten.” Ze zouden zelfs vinden dat Anna haar zwangerschap uitmelkt: “Zij verdenken Anna ervan dat zij de baby ziet als verdienmodel.”

Makkelijk beïnvloedbaar

Volgens Yvonne zou de relatie tussen Thijs en Anna eerst alleen fysiek zijn geweest, totdat hij gevoelens zou hebben gekregen voor Anna en een serieuze relatie wilde. Ze vertelt: “Toen heeft Anna gezegd: Okay, maar dan wil ik wel meteen een kind.” Anna Nooshin is tien jaar ouder dan Thijs en volgen zijn familie is hij snel beïnvloedbaar en dat zou ook het geval zijn met de relatie en baby.

Anna Nooshin ‘sugarmomma’

De familie zou Thijs hem wat meer tijd hebben gegund voordat hij vader werd. Ze vertelt: “Ze vinden het dan ook vreselijk dat zij alles voor hem betaalt. Het woord sugarmomma is daarbij gevallen.” Het zou tijdens de kerstdagen ook niet soepel zijn verlopen. Anna zou namelijk in kleermakerszit aan tafel hebben gezeten, iets wat de familie vreemd zou hebben gevonden. Yvonne vertelt: “Daarnaast trok ze, volgens de spion, de aandacht van de vader van Thijs naar zich toe door urenlang haar issues aan hem te vertellen.” Ze zou issues hebben met het eten van voedsel en issues van vroeger met haar eigen vader.

Zwanger

Ze onthulde de zwangerschap in een post, en tagde daarbij ook Thijs in het bericht. Ze schrijft erbij: “Lieve allemaal, ik ben onwijs dankbaar en blij om dit te delen. Ik heb voor nu de comments even uitgezet omdat ik anders te overweldigend en emo word (the hormones are very real).

Ze gaat verder met “Ik wil proberen zo goed mogelijk in mijn bubbel te zitten en op positieve energie te focussen. Alvast een mega dank voor iedereen die altijd zo lief en supportive is geweest. Love you guys”.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, DenD