Skip to main content

Waylon is de laatste negatief in het nieuws geweest omdat hij zou zijn vreemdgegaan terwijl zijn vriendin Bibi Breijman zwanger was. Yvonne Coldeweijer had de juice naar buiten gebracht dat Waylon buiten de deur zou snoepen. Coldeweijer heeft nu een telefoongesprek gelekt waaruit blijkt dat Waylon haar bewondert.

Yvonne lekt telefoongesprek Waylon en Bibi

Yvonne deelt een telefoongesprek dat op 19 januari 2022 plaatsvond tussen haar, Waylon en Bibi. Dit gesprek was voordat Yvonne allerlei geruchten over Waylon deelde. In het gesprek is Waylon erg positief over Coldeweijer’s werk. Hij zegt het volgende in de opname: “Ik vind het te gek, meen ik echt. Ik vind je intelligent en ik vind het heel fair bij mensen die gewoon viespeuken zijn, en als iemand een keer een ander wijf heeft genaaid. Ala, weetje prima als het in Juice eruit komt”.

Bibi Breijman klaar met geruchten

De afgelopen weken waren er opnieuw verhalen over Waylon en de zwangere Bibi Breijman. Bibi is er klaar met de geruchten en spreekt zich online uit: “Ik weet niet eens waar ik moet beginnen. Maar dit moet wel een keer gaan eindigen. In al die maanden van vuile berichten over mijn gezin heb ik mijn rug rechtgehouden en het genegeerd. Maar nu lig ik hier te vechten onder toezicht van het ziekenhuis voor het welzijn van ons ongeboren kind en wordt de naam van onze dochter gebruikt.

 Haar eigen veilige omgeving; het kinderdagverblijf en de juf die ook een privéleven heeft. Voor wat: om een date uit 2016 stamt, toen we elkaar nog niet eens kenden nog smeriger maken. Waar ligt de grens? Hou hier mee op en laat mijn gezin met rust. Jullie juicekanalen spelen gewoon met mensenlevens. Posten semi empathische berichten met hoe erg het wel niet is dat mijn kraamtijd al een keer door Waylon is verpest en nu weer in deze zwangerschap!?”

Waylon zou volgens Yvonne vreemd zijn gegaan terwijl Bibi zwanger was. Ze deelde toen screenshots van gesprekken tussen Waylon en een minnares. Uiteindelijk bekende Waylon en zijn ze nog steeds samen en in verwachting van een tweede kind.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, Life of Yvonne, Parra