Skip to main content

Yvonne Coldeweijer heeft opnieuw een heftige onthulling over een BN’er met beelden als bewijs. Dit keer gaat het om Theo Maassen die de afgelopen tijd flink onder vuur was komen te liggen na publicaties in Privé over huiselijk geweld. Yvonne deelt nu screens van Whatsapp gesprekken met de vrouw van Theo, Joyce, die zoveel stof hebben doen opwaaien.

Vrouw Theo Maassen Joyce

Joyce ontkent namelijk dat ze het slachtoffer is geweest van huiselijk geweld en dat hij haar een gebroken neus heeft geslagen. Yvonne meent echter dat er iets niet klopt en dat niet het hele verhaal wordt verteld. Ze schrijft: “Is Joyce vergeten wat ze heeft verteld aan de minnares? Wordt Joyce door Theo onder druk gezet om het geweld te ontkennen? Tot op heden kwam het namelijk zo over dat Joyce het eigenlijk wel een opgelucht gevoel leek te geven dat haar geheim eindelijk het daglicht zag….”

Yvonne lekt berichten

Yvonne vervolgt: “…Dit heeft Theo natuurlijk ook gemerkt. In talkshows komt het verhaal over de vermeende mishandeling van Theo flink aan bod en het waait maar niet over. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Maar wat ik niet de bedoeling vind, is dat Joyce iets ontkent wat ze wel zelf heeft verklaard. En dat ze dit heeft verklaard, daar heb ik bewijs van. Ook ik heb appgesprekken gelezen tussen Joyce en de minnares. En die liegen er niet om. lk zal deze niet parafraseren, maar het transcript gewoon letterlijk publiceren. Want als je Iiegt, hoef ik niet je toestemming. lk laat me alleen leiden door de waarheid.”

In de gelekte apps met Joyce staat o.a. wat al eerder in Privé werd gepubliceerd over huiselijk geweld. Privé schreef: “Exemplarisch voor zijn woedeaanvallen, volgens verklaringen van betrokkenen, is het voorval waarbij Joyce achter een computer zocht naar aanwijzingen en Theo haar beval hiermee te stoppen. Toen zij weigerde, werd hij zo kwaad dat hij haar vanuit het niets een gebroken neus zou hebben geslagen.”

Bekijk hier de beelden

Bekijk hier de gelekte apps op het account van Yvonne