Skip to main content

Yvonne Coldweijer vertelt in haar podcast dat ze vermoedt dat Lil Kleine nog steeds drank en verdovende middelen gebruikt. Ze vertelt dat hij recent tijdens een optreden op een besloten feest in een restaurant zelf drugs zou hebben uitgedeeld.

Yvonne: Lil Kleine gebruikt nog steeds?

Yvonne vertelt in De Juice Show een heftig verhaal over Lil Kleine die recent nog aan de talkshowtafel van Renze Klamer zat. Ze heeft van meerdere spionnen gehoord dat hij nog steeds gebruik en ze is daarom op onderzoek uit gegaan.

Ze vertelt in haar podcast: “Als hij nog steeds getest wordt door de reclassering, hoe zit dat dan?” Haar spionnen hebben meegeholpen en ze doet de volgende onthulling: “Ik ben er helemaal achter.” Ze vertelt: “Ik heb het gevraagd aan een spion. Zoals je zag in de documentaire, waren ze dus bezig om aan de rechter te vragen of hij mocht stoppen met testen. Want hij deed al heel braaf elke week een test en die was altijd clean. Dus hij vroeg zich af: “Hoelang moet dit nog?“.

Zijn advocaat zou ermee aan de slag zijn geweest en zou voor elkaar hebben gekregen dat hij niet langer getest hoeft te worden. Volgens Coldeweijer was dit in augustus, september 2023. Ze vertelt: ““Hij had er toen al 20 maanden opzitten met testen en clean zijn. Dus toen zei de rechter: ‘okay, you’re done.’ Op goed vertrouwen, hè!”

Yvonne onthult schokkend verhaal Lil Kleine

Ze vertelt het volgende schokkende verhaal: “Toen is hij dus gewoon keihard aan het snuiven geslagen. Echt, ik heb meerdere situaties gehoord. Dat hij letterlijk stond op te treden op een besloten feest in een restaurant en zelfs drugs aan het uitdelen was. En in december was hij, met Jaimie en haar vriendengroep, compleet doorgesnoven tot acht uur ’s ochtends.”

Lil Kleine zou niet meer elke dag gebruiken

Dit zou volgens Yvonne bekend zijn geworden bij de reclassering en die zouden hem toen hebben verzocht om een test te doen. Ze vertelt: “Daar heeft hij ook clean op gescoord. Dus, daarom denk ik dat hij alles nog een beetje in bedwang heeft. Het is dus een keuze om te snuiven en hij doet het niet elke dag“.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, Podimo, De Juice Show, Loesoe