Zangeres exposed Frenna: ‘Hij support white privilege!’ Frenna reageert!

Frenna kwam de afgelopen week groot in het nieuws toen hij LINDA.meiden van racisme beschuldigde. Veel mensen voelde met de rapper mee, maar volgens een Social activist en zangeres heeft Frenna een koekje van eigen deeg gekregen. Op Instagram doet ze haar verhaal.

Het bericht komt van Kaeh, volgens haar omschrijving een ‘African writer, Social activist en Business owner’. Ze is woest op Frenna omdat hij haar keihard gen*aid zou hebben. ‘Dus nu het jou overkomt moeten we medelijden hebben? Maar toen je een big check kreeg van een white chick en ze ging doen alsof ik niet op onze track “Speciaal” zong en ze er met alle shine ervandoor ging deed je helemaal niets eraan’, aldus Kaeh. Ze verwijst naar het nummer ‘Speciaal’, dat Frenna opgenomen heeft met DJ Madame Julie en Boef. Volgens Kaeh klopt hier dus niks van.

“Je bleef white privilege supporten!”

Ze vervolgt: ‘Je zei toen tegen mij dat ik overdreef en een drama queen was toch? You did it all for that check en bleef white privilege supporten. Terwijl ik de track in Marokko aan het promoten was bij vloggers en radio stations en ik alleen maar positieve feedback kreeg over African united was jij hier white privilege aan het supporten. Like what was you doing?!?’.

Bedreigd door Frenna

Ook onthult ze dat Frenna haar bedreigd zou hebben. ‘Ik gaf je een week de tijd om het op te lossen en je koos ervoor om niets op te lossen, mij lopen bedreigen met jouw lame ass kleine mattie van Club Blue dat ik alles moest verwijderen. Toen je zag hoeveel schijt ik had ging je mij overal blokkeren. En jouw label stuurde een lame ass excuus email met dat ze er in de toekomst op zouden letten en het zagen als een “leerproces” en nog was er geen ene shit opgelost. Y’all. Did. Me. Wrong!’

Frenna reageert

Op Twitter lijkt Frenna uit te halen naar Kaeh. ‘Haten op Frenna is nog steeds een trend voor sommige. Laat het gwn los man shit is played out. Je loopt achter‘, schrijft de rapper.

Bekijk hoe Frenna exposed wordt op onderstaande foto’s:

Bron: Instagram, Twitter, YouTube

Lees ook: