Zangeres Maan in tranen na vervelende ervaring

zangeres Maan

Zangeres Maan postte zondagmiddag een foto op Instagram, waarop duidelijk te zien is dat ze kort ervoor een flink traantje had gelaten. In de tekst geeft ze uitleg over wat er gebeurd was.

“Ze huilt, maar ze huilt. Dat is soms ook de realiteit en belangrijk om te uiten, in plaats van alleen maar de lachfoto’s hier op Insta”, schrijft ze, waarna ze uitlegt: “Hier had ik bijvoorbeeld net Dua Lipa mogen interviewen, mijn grote idool. Ik ging erheen met een voorgevoel dat dit wel eens een van de gaafste dingen kon zijn die ik komende tijd zou doen. Ik was zo zenuwachtig en wilde het zo goed doen, dat het eigenlijk uiteindelijk niet zo lukte als ik had gewild.”

In plaats van euforie over het ontmoeten van haar idool, was ze door haar perfectionistische karakter verdrietig over het ‘mislukte’ gesprek. “Een soort rupsje nooit genoeg en nooit góed genoeg voor mezelf. Soms lijkt alles zo perfect maar dan voel je dat van binnen gewoon niet zo, en dan is het ook oké om je daar aan over te geven. Niet alles gaat zoals je het het liefst zou willen. ‘Laat het los’. Emoties zijn mooi, als je lacht, maar ook als je huilt.”

Check de post van zangeres Maan hier: