ZIEN: Frank Visser-legende Annie maakt comeback

Bron: SBS6/Talpa

De bekende internetsensatie Annie uit Mr. Frank Visser is terug en heeft weer flinke mot. Dit keer ligt ze in de clinch met haar activiteitenclubje…

Heftigste burenruzie ooit

Een van de grootste ruzies ooit op de Nederlandse televisie vond plaats in Lelystad. Daar woonden Conny en Tilly, die bekend werden door hun ruzie over ‘koude pannenkoeken’. Toen Mr. Frank Visser echter opnieuw naar de straat terugkeerde, bleek de ruzie zelfs veel groter. Conny had namelijk samen met haar buurvrouw Annie ruzie met haar buurman, die samenspande met Tilly. Het leidde tot een van de heftigste straatruzies ooit. Annie groeide ooit tot een internetsensatie en kreeg zelfs bezoek van Dennis Schouten.

Ruzie bij activiteitenclub

Nu, twee jaar later, is Annie verhuisd, maar dat betekent niet dat haar problemen zijn verholpen. De bejaarde vrouw ligt enorm in de clinch met een lid van haar activiteitenclubje en besluit daarom meester Visser opnieuw op te zoeken om haar beklag te doen.

‘Helemaal beledigd’

“Ik gaf een vrouw die nogal dik was een koekje. Ik trakteerde elke week op koekjes. Maar nee, dat wilde ze niet want ‘dan werd ze veel te dik’. Twee dagen later zit ze ineens zelf koekjes te eten, dus ik zeg: ‘kijk maar uit, dan word je veel te dik’. Toen was ze helemaal beledigd.”

‘Ik douw mijn sleutels in haar bek!’

Toen Annie later terugkeerde werd de vrouw helemaal panisch op haar. “‘Nou ga je eruit!’, riep ze naar me. Nou, toen ben ik helemaal tekeer gegaan!” Het zit Annie zo hoog dat ze volgende keer een stapje verder gaat. “Ik heb tegen ze gezegd: de volgende keer douw ik mijn hele sleutelbos in haar bek!”

Bekijk hieronder het fragment of check hier de hele aflevering.