Zlatan trapte ‘huurmoordenaar’ het ziekenhuis in: ‘Het is karma’

Zlatan

We hebben door de jaren heen al flink wat stunts van Zlatan Ibrahimovic voorbij zien komen, maar de Zweedse voetballer blijft verbazen. Tegenover GQ komt hij met een opvallende anekdote.

In 2010 werd Ibrahimovic als speler van Juventus hard aangepakt in de wedstrijd tegen Internazionale door de Italiaanse verdediger Marco Materazzi. “Hij kwam erin als een huurmoordenaar en deed me pijn”, aldus Zlatan. “Fabio Capello (toenmalige Juve-trainer, red.) wilde me wisselen, maar ik wilde door om wraak te nemen. Na twee minuten moest ik me echter laten wisselen. Het ging niet meer.”

Vier jaar later kreeg hij als speler van AC Milan echter toch de kans om wraak te nemen. “Iedereen van Inter was tegen mij. Dat motiveert mij alleen maar. Het gaat allemaal om controle, want het is makkelijk om je hoofd te verliezen. In de tweede helft kwam Materazzi weer op me af en raakte ik hem met een Taekwondo-trap.”

Materazzi raakte zo erg geblesseerd dat hij naar het ziekenhuis moest worden gebracht. “Dejan Stankovic vroeg me waarom ik dat deed. Ik heb vier jaar op dit moment gewacht, daarom, zei ik. Het is karma.”

Check hier het moment dat Zlatan ‘huurmoordenaar’ Materazzi het ziekenhuis in schopte: