WOW: Zo ziet ‘Altijd Herres’-Kyan er nu uit

Altijd Herres Kyan Korff
YouTube

Wellicht ken je hem nog wel: Kyan Korff. De 14-jarige jongen ging vorig jaar viraal nadat hij opdook in een video van Korthom. Daar deed hij, de inmiddels bekende, uitspraak: ‘Altijd herres! Er wordt altijd gevochten als ik een broodje heet’. Kyan groeide uit tot een internetsensatie en kreeg er een legioen aan volgers bij. Inmiddels zijn er flink wat maanden verstreken en vroegen ze bij het NOS Jeugdjournaal af: hoe is het nu eigenlijk met Kyan?

Gewicht van Kyan

Het nieuwsprogramma ging daarom bij hem langs. Wat sowieso al opvalt in het uiterlijk van Kyan. De scholier had een tumor en door de hormonen was hij vrij dik geworden, maar dat vet is inmiddels bijna geheel weg.

Geen medicatie

Gelukkig gaat het nu weer goed met hem. “Ik ben gestopt met medicatie en moet alleen nog wat testen doen.” De tumor is inmiddels verwijderd.

Minder bekend

Ook wordt hij minder vaak herkend op straat, iets dat hij eigenlijk wel fijn vindt “Het is wel vervelend als je telkens herres hoort, maar dat wordt gelukkig minder.” Toch wil Kyan wel doorgaan met vloggen. Hij focust zich daarbij vooral op games. “Ik ben nu bezig met Twitch. Dan kun mensen zien welke games ik speel.”

Bekijk hieronder het hele interview en check hoe Kyan er nu uitziet.