Skip to main content

Glennis Grace zou samen met haar zoon op vakantie zijn in Curaçao. Vanwege de Jumbo-rel staan ze beide nog onder een vergrootglas. Nu komen er verhalen naar buiten dat de zoon van Glennis zich zou hebben misdragen op het zonnige eiland.

Zoon Glennis Grace zou meisje hebben geslagen

Er zou afgelopen zaterdag commotie zijn ontstaan omdat de zoon van Glennis Grace een meisje in haar gezicht zou hebben geslagen. Een spion van Yvonne zou dit hebben gezien: “Drie keer raden wie zich weer heeft misdragen op het eiland. Afgelopen zaterdag is er een hele commotie ontstaan, want een spion was bij Zanzi onderweg naar de wc en heeft daar gezien dat hij een meisje in haar gezicht heeft geslagen.” De spion deelt dat Glennis aanwezig was bij het incident: “Glenda liep daar ook rond en bevestigde de beveiliging dat het om haar zoon zou gaan.”

Het zou gaan om het ex-vriendinnetje van Glennis zoon, Anthony: “Ze hadden afgesproken om samen naar Cura(cao) te gaan, maar daarvoor ging het dus uit. Blijkbaar omdat hij haar al vaker had geslagen.” Anthony zou meer tijd willen doorbrengen met zijn ex maar ze zou daar anders over hebben gedacht: “Maar zij wilde niet en trok haar eigen plan. Hij werd daar stikjaloers om. De meid is single dus die deed gewoon haar ding. Toen hij hoorde dat zij met andere boys aan het dansen wasi, is hij dus geflipt en heeft haar geslagen.”

Meisje overstuur door zoon Glennis Grace

De ex van Anthony zou helemaal overstuur zijn geweest en in paniek zijn geraakt: “Het meisje was helemaal overstuur. Overdag was de zoon ook al weggestuurd van het strand omdat hij zich daar zou hebben misdragen en zich agressief had opgesteld. Wat precies de reden is dat hij het meisje heeft geslagen is dus niet echt bekend.”

Jumbo-rel Glennis Grace en zoon

De zoon van Glennis Grace heeft vanwege de Jumbo-rel in 2022 een taakstraf gekregen. Hij werd veroordeeld door de kinderrechter tot 120 uur taakstraf, waarvan 40 uur voorwaardelijk. Daarnaast zou hij een agressietraining van minstens 35 uur moeten volgen. Het is niet bekend of dit al allemaal achter de rug is voor Anthony.

Bekijk hier de details en beelden

Bron: Instagram, Life of Yvonne, DenD