Skip to main content

Sait Cinar is natuurlijk voor de meesten bekend als de schreeuwende man van ‘Altijd Geslaagd’ die de antwoorden weggaf van het CBR theorie examen. Inmiddels leeft hij na vele controverses al jaren in Turkije. Zijn zoon Kubilay is ook bekend geworden als o.a. rapper Kubi, en heeft blijkbaar ook geld genoeg om een hele dikke Rolls Royce te kopen.

Zoon Sait Cinar

Zo laat hij in ieder geval zien op een video. Het lijkt om een hele dikke zwart-witte Rolls Royce Dawn Cabrio te gaan. Deze versie van Rolls-Royce is in Nederland op de markt sinds januari 2016 en kost rijklaar € 464.695. Kubilay haalt o.a. uit naar Mobicep en meent dat hij deze belachelijk dure superluxe droomauto niet geleased heeft maar echt gekocht. “Wij kopen gewoon!”

Rolls Royce auto

Kubilay gaat los met: “Yo mensen, yo mensen, yo mensen luister! Ik heb een Rolls-Royce gekocht mensen! Dit is mijn Rolls-Royce. Fok al die mensen. Fok al die mensen. Fok Mobicep! Maar papa, je wilde mij niet geloven! Dit is mijn Rolls-Royce, ik heb het gekocht! Geen lease, geen huurauto. Dit is mijn auto, want ik heb het gekocht voor 500.000 euro!”

Bekijk hier de beelden

Via IG