Zus van Ronaldo haalt keihard uit naar Virgil van Dijk en Oranje! Virgil reageert!

Zus van Ronaldo haalt keihard uit naar Virgil van Dijk en Oranje! Virgil reageert!

Virgil van Dijk heeft voor woede gezorgd bij de zus van Cristiano Ronaldo met een grap tijdens het Ballon d’Or gala. Katia Aveiro vond de grap die Van Dijk maakte over haar broer niet kunnen en haalde flink uit op social media.

Virgil was genomineerd voor Voetballer van het Jaar. Ronaldo was afwezig en Virgil werd gevraagd: “Dus dat is al een concurrent minder.” Waarop Virgil lachend zei: “Was hij een concurrent, dan?.. Nee, nee, nee. Volgens mij had hij iets anders wat hij kon ophalen vanavond.”

Katia werd dus boos en reageerde met “Beste Virgil.. Waar jij vanavond staat, heeft Cristiano al duizend keer gestaan. Wist je, beste Virgil, dat Cristiano drievoudig kampioen is in het land waar jij al jaren en jaren speelt? En jij hebt nog nooit je hand in die prijzenpot mogen steken. Cristiano was zelfs de beste speler én topscorer in het land waar jij speelt, Virgil. En oh ja, hij was nog jonger dan jij toen hij dat deed.”

“In de Nations League maakten Cristiano en zijn teamgenoten jouw Oranje kapot in de finale. Was dat moeilijk voor je, Virgil? We hebben medelijden met je. En beste Virgil, in één van jouw beste perioden heeft Cristiano nog steeds meer prijzen gepakt dan jij. Indrukwekkend, niet?”

Virgil reageert!

Van Dijk reageert rustig en kalm zoals altijd: “Je zou het interview eens terug moeten kijken. Dan zou je begrijpen dat ik een grap maakte. Ik heb niets dan respect voor die twee” doelend op Ronaldo en Messi.

Bekijk de ophef en posts hieronder:

https://youtu.be/rb1SNvcX09w
https://youtu.be/JFf6DAQYdeY