Zus vermiste jongen in Kerkrade in tranen “Dit is niks voor hem”

vermiste jongen

Nederland is opgeschrikt door het nieuws van de vermiste 9-jarige Gino van der Straeten. Hij werd voor het laatste gezien op het speelpleintje. Zijn zus doet geëmotioneerd haar verhaal.

Vermiste jongen

Heel Limburg is op zoek naar de vermiste jongen. Zijn zus Naomi laat aan Shownieuws weten dat ze bezig is met het printen van flyers en dat zij die zoveel mogelijk uitdeelt. “De politie heeft speurhonden ingezet, hopelijk kunnen die een spoor oppikken. En donderdagmiddag gaan we met een grote groep zoeken in het gebied. Ik hoop gewoon dat hij snel en veilig thuiskomt.”

De 9-jarige Gino speelt vaker buiten en zou om half 8 naar huis komen. Hij was nog voetballend gesignaleerd door de vriend van de zus voordat hij verdween.

Step gevonden

Toen de Gino om 21.00 nog niet thuis was gingen de alarmbellen af. De politie heeft gelijk een Ambert Alert ingezet. “Mijn zus is overal gaan zoeken, maar er was geen spoor van hem te bekennen. We zijn bezig geweest tot midden in de nacht, en hij is ook nog eens bang in het donker. Het is niks voor hem om dan niet thuis te komen.”

Tijdens de zoektocht naar de vermiste jongen is er een step gevonden op een parkeerterrein. Dat is zo een 5 kilometer verderop van de plek waar Gino verdween. Het lijkt op de step van Gino maar dit is nog niet bevestigd.

Bekijk de beelden hier

Bron: Shownieuws