Skip to main content

Het zusje van Juultje Tieleman heeft een een aantal streepjes voor op haar bekende zus. Welgeteld twee die net onder haar schouders beginnen, om precies te zijn. Fee Tieleman weet haar pluspunten goed in te zetten en dan vooral op TikTok. Ze danst samen met haar super influencer zus op TikTok op het liedje “Het zusje van”. Dat doet ze natuurlijk erg slim.

Zusje van Juultje

Voor degene die niet weten wie Juultje Tieleman is: ze is een Instagram influencer en datete kort met Gio Latooy. Daardoor wordt ze nog steeds soms verward met Jade Anna. Juultje is pas 23 en toch al erg begeerd door veel Nederlandse volgers. Voor wie 23 toch nog te oud vindt is daar dus het nog jongere zusje van Juultje namelijk Fee Tieleman. Fee heeft bijna 28 duizend volgers en Juultje maar liefst 1 miljoen!

Tegenpolen

De zussen lijken niet echt op elkaar en worden zelfs tegenpolen genoemd. Zo heeft Juultje lang stijl lichtblond haar en Fee donkere kleine krulletjes. Toch leerde Fee waarschijnlijk veel van haar zus. Zo weet Juultje zelf ook geregeld de aandacht naar zich toe te trekken met uitdagende en onthullende outfits. Hier schreven we al meerdere keren over. Zo zie je maar dat je wordt wie je voorbeeld is.

Bekijk hier de beelden:

@feetieleman Hij kwam volgensmij niet helemaal binnen bij juul #fyp #voorjou #fitcheck ♬ Zusje van unreleased Nachtdienst – Michiel

Meer van Fee en Juultje

zusje juultje
zusje juultje
@feetieleman1

Is me enige persoonlijkheid laat me met rust

♬ som original – lipe
@feetieleman1

♬ som original – ⠀

Bron: Tiktok Instagram