Skip to main content

De zwangere Temptation Rodanya heeft gesproken over haar baby-daddy! Ze heeft meer verteld in een interview met Grazia, maar wil dat de vader het zélf bekend maakt. Dat wil dus waarschijnlijk zeggen dat veel mensen de vader zouden kunnen kennen en hij veel fans heeft!

“Ik heb het zo lang mogelijk geheim proberen te houden, maar het begon steeds meer rond te zingen”, vertelt ze aan Grazia. “Aan de ene kant wil ik dat wel vertellen, maar ik wil de rust nog even bewaken. Hem de tijd geven om het zelf naar buiten te brengen. Ik wil niet de boze baby mama zijn die allemaal nare dingen op tafel gooit.”

Is het Danicio?

“Danicio is het zeker niet. Er wordt gesuggereerd dat het van een one night stand zou zijn, maar dat klopt niet. Ik was destijds wel single, in de zin dat ik niet in een relatie-relatie zat, maar de vader is wel een persoon waar ik super veel van hield… en hou.”

Is het tóch Morgan?

“Morgan zou een optie kunnen zijn, ja. De vader is nog wel mee geweest naar de eerste echo, maar hij wil er verder niet bij betrokken worden. Op een gegeven moment waren de ruzies en discussies oneindig. Daar heb ik afstand genomen.”

“Ik heb ook niet met hem gecommuniceerd dat ik de zwangerschap gisteren op social media wereldkundig zou maken. Dat heeft hij ook online voorbij zien komen. De bal ligt nu bij hem. Gaat hij reageren? Wil hij zelf wat posten? Het is een lastige situatie, ik ben benieuwd. Vooralsnog blijft het stil, ook vanuit zijn familie.” “De vader is nog wel mee geweest naar de eerste echo, maar hij wil er verder niet bij betrokken worden. Op een gegeven moment waren de ruzies en discussies oneindig. Daar heb ik afstand van genomen”

Hieronder Morgan over Rodanya:

Leave a Reply