Skip to main content

Alex Soze heeft volgers laten schrikken met een verontrustende video (hieronder te zien). Hij vertelt in een nieuwe vlog dat hij zichzelf een loser vindt. De vlogger is niet vaak van deze ‘gevoelige kant’ te zien in zijn vlogs. Er wordt dan ook volop gereageerd op zijn nieuwste vlog.

Alex Soze “Ik ben een loser” vlog

Alex begint onder andere met het volgende in zijn vlog: “Ik woon in een container, ik heb geen auto en geen rijbewijs… Jep. Ik ben eigenlijk gewoon een loser, echt een loser.” Maar dan legt hij verder uit dat het om motivatie gaat “Maar waarom voel ik mij niet zo dan? Ik ben gewoon oprecht zwaar gelukkig. Ik voel me de bom. En dat stukje kan niemand voor mij bepalen. Omdat ik gewoon schijt heb.”

Er wordt volop gereageerd onder zijn vlog. Een volger schrijft: “Goeie woorden buurman. Zeer herkenbaar. Ben ook alles kwijt geraakt en nu sterker dan ooit. Komende maanden bezig mijn eigen bedrijf weer uit de grond te stampen.” “Zolang je niet op n gestolen fatbike fietst, ben je geen loser.” Iemand anders denkt dat Alex miljonair is: “Man is miljonair maar wil bescheiden blijven”. Er zijn voornamelijk veel positieve reacties: “Je hebt jezelf, dat is het belangrijkste ussh” “Alles kan kapot behalve Alex Soze. Verander het negatieve in het positieve.”

Alex Soze docu

Onlangs vertelde Alex in een docu over zijn leven dat hij in het verleden in aanraking is gekomen met een groep mannen omdat zijn broer in de problemen zat “Er stond een woordenwisseling en ik zei dat we weg moesten gaan, want ik ken hier helemaal niemand. Ik voelde mij niet veilig. Ik ga weg en twee uur later kwamen we terug bij de taxistandplaats”. Vervolgens loopt het volgens Alex helemaal uit de hand: “Daar staat opeens een groep met een man of 15 voor je neus. Ik weet wat voor jongens dat zijn, het is niet dat het slechte mensen zijn. Ze nemen bepaalde dingen best serieus.”

Totdat Alex krijgt te horen dat iemand een mes heeft, hij voelde het mes niet. Hij werd namelijk 5 keer gestoken. Het voelde alsof hij keihard werd getrapt in zijn rug. Toen hij zich omdraaide, voelde hij het bloed en toen hij om zich heen sprong probeerde een vriend van Alex hem te helpen.

Bekijk hier de vlog:

Bron: Instagram, YouTube