screenshot 20 9 2023 14 20 21

Alex Soze daagt Kosso wéér uit! Kosso reageert! Alex wordt gek "Kom Donderdag! Maak je kapot!"

Algemeenjun 20 2023, 12:08
Kosso en Alex Soze zijn elkaar weer aan het uitdagen op de socials voor een bokswedstrijd. De beresterke mannen dreigen al langer naar elkaar sinds een video van Alex Soze, toen hij Kosso uitlachte nadat hij werd beroofd op vakantie.

Alex Soze vs Kosso

In een nieuwe video is te zien dat de mannen elkaar blijkbaar hebben gesproken. Alex zegt namelijk dat er donderdag iets gaat gebeuren en dat Kosso moet komen opdagen. Of dat een wedstrijd is of een confrontatie om dingen proberen uit te praten wordt niet duidelijk. Alex gaat in ieder geval gaat helemaal los in een video en dreigt Kosso te gaan slaan.
Kosso reageert wat relaxter en zegt vanuit zijn Mercedes G-Wagon dat Alex rustig moet doen en vooral niet zo een zware stem moet opzetten. Hij laat in een andere video zijn spieren zien en legt uit welke spieren mannen niet moeten vergeten te trainen voor meer stootkracht "Om Alex beter te kunnen klappen"

Alex bij politie

Ondertussen maakt Alex echter bekend dat hij zich moet melden bij politie en niet weet of hij snel weer buiten zal zijn. Waarvoor hij zich moet melden wordt niet duidelijk, hij wordt verdacht van een strafbaar feit.

Bekijk hier de beelden

kossonl 3195381511397742400 576x1024
Via IG, DB