ontwerp zonder titel 6 11

Ali B op foto met bekende influencers, kritiek barst los (Beeld)

Algemeenaug 24 2023, 9:19
Influencer Ismail Ilgun en tv-boer Ayoub, die een eigen realityserie had zijn samen te zien op een foto met Ali B. De reden waarom de foto in het nieuws is omdat deze viral gaat en in de reacties onder het bericht gaat het helemaal los. Vele begrijpen niet waarom Ismail en Ayoub op de foto gaan met Ali die wordt beschuldigd van een aantal heftige dingen.

Ali B op foto

Na het plaatsen van de foto met Ali B op Instagram, staan ze flink onder vuur. Ismail heeft de foto op zijn account geplaatst en onder het bericht staat het vol met kritische opmerkingen. Een volger begrijpt Ismail niet: "Zie ik daar een zedendelinquent rechts? Je was zo goed bezig en nu ga je met zo een persoon op de foto?" Een andere volger deelt dezelfde mening: "Niet verwacht dat je met iemand zou linken die zulke dingen op zijn naam heeft staan ? jammer". Een enkele volger reageert positief: "We hebben kennelijk geen rechters meer nodig, het volk heeft de man al veroordeeld. Sinds wanneer is iemand niet meer onschuldig tot het tegendeel is bewezen?".

Ismail reageert op alle ophef

Ismail laat van zich horen na alle negatieve reacties. Hij schrijft: "Als al mijn fouten geopenbaard werden zouden heel veel mensen mij ook niet aankijken”, reageert hij. Hij vervolgt: "We zijn mensen. We maken fouten, tonen berouw en gaan verder.” Inmiddels zijn de reacties onder de post van Ismail uitgeschakeld en vele eerdere reacties verwijderd.

'Ali B komt binnenkort met excuusnummer?'

Een opmerkelijk nieuwtje over Ali B, die klaar lijkt voor een comeback. Hij zou met een nummer bezig zijn waarmee hij helemaal terug lijkt te gaan komen in de hitlijsten. Daarin zou hij op alle Voice beschuldigingen reageren.
Yvonne Coldeweijer meldt: “Vooruit, nóg een SCOOP: Ali B is bezig met een excuusnummer.” Volgens de spion zou Ali alles gaan bespreken in de track maar ook alles ontkennen: “Momenteel wordt er een track geproduceerd waarbij Aal reageert op alle aantijgingen van seksueel misbruik.”

Bekijk hier de beelden

ismaililgun 394510661 18368281831068711 7149595118149943822 n 1024x1024
Bron: Instagram, DenD