screenshot 11 9 2023 15 07 27

Antony lekt pikante gesprekken van vrouw die hem beschuldigt van mishandeling!

Algemeenaug 11 2023, 12:23
Ex-Ajax en huidig Manchester United ster Antony ligt zwaar onder vuur nadat meerdere vrouwen hem beschuldigen van mishandeling. De speler heeft nu een tegenactie gedaan: hij heeft enkele persoonlijke gesprekken gelekt met een van de vrouwen, om zijn onschuld te bewijzen.

Antony mishandeling

Zijn ex Gabriela Cavallin, influencer en rechtenstudent Rayssa de Freitas en bankier Ingrid Lana zijn de dames die claimen dat Antony bij hen te ver ging. Antony werd door de voetbalbonden bestraft, hij werd buiten de selecties van het Braziliaanse elftal en Manchester United gelaten.

Vrouw beschuldigd

Volgens Antony bewijzen de gelekte gesprekken echter het ongelijk van Ingrid Lana. Hij meldt: "Ik doe het liever niet. Maar ik word gedwongen om een klein deel van de WhatsApp-gesprekken met Ingrid te publiceren. Het bewijst dat we maar één date hebben gehad, die intiem en consensueel was. Dit probleem met deze bedrieger zal worden opgelost in de rechtbank."

Gesprekken gelekt

Hij deelt een aantal screens van WhatsApp-gesprekken. Daarin is te lezen hoe de vrouw Antony meedeelt dat ze op hem 'wacht in bed', en wordt de sterspeler 'liefste' of 'liefje' genoemd. De dame meent dat hij haar uitnodigde thuis maar haar tegen een muur duwde waardoor ze haar hoofd stootte. “Hij probeerde een relatie met me te krijgen en dat wilde ik niet. Toen ik op zijn uitnodiging bij hem thuiskwam, realiseerde ik me dat hij bijbedoelingen had.”
Antony wil nu zijn bewijzen en geeft aan volledig met de politie mee te gaan werken'. Binnenkort zal hij voor de rechter verschijnen.

Lees hieronder de gelekte gesprekken en alle beelden en info:

f5u8knjwuaajrab
f5u8jguxyaerq0
f5u8j5fwmaao2yo
f5u8kq3wsaa1xse
Via Twitter, yt Voetbalzone